dissabte, 21 de gener del 2012

Ja torno a ser aquí

No és que hagi anat de vacances sinó que he tingut alguns problemes amb el meu ordinador, i tot i que hagués pogut actualitzar amb qualsevol altre ordinador, no mi sentia tant còmoda.

Ja s'han acabat les festes, tot i que els quilos que ens hem engreixat encara persisteixen, o almenys els meus.

Per això avui us vull facilitar les coses a l'hora de cuinar amb una taula que he trobat perquè no ser vosaltres, però jo odio quan en una recepta vec "2 tasses i mitjà de farina". Mai ser a quina mida de tassa es refereixen i per això m'ha encantat trobar aquesta taula. Tot i que em continua passant quan vec "1 culleradeta". Mai ser si es refereixen a una culleradeta de cafè o de postres?


 


Per intentar no acabar amb la dieta avui mateix, us proposo una recepta sana i fàcil.

Rotllets de gall d'indi (per 4 pers.)

Ingredients:
-8 filets de pit de gall d'indi o pollastre.
-4 talls de pernil dolç
-200g de formatge fresc
-8 espàrrecs verds
-1 dent d'all
-pa ratllat
-julivert
-oli
-sal
-pebre negre
 
Ingredients salsa acompanyament:
-1 ceba
-1 patata
-300gr de carbassa

Precalenta el forn a 200º
Neteja els espàrrecs i posa'ls a coure en una olla amb aigua i sal fins que estiguin al dente (3 o 4 min.) Escorre'ls i guarda'ls.
Barreja tres cullerades de pa ratllat  amb julivert picat i afegeix all picat. Barreja i guarda.
Salpebre els filets de carn, posa mig tall de pernil sobre cada un i col·loca al centre un espàrrec i un rectangle de formatge fresc.
Enrotlla els filets i tanca amb un escuradents.
Col·loca els filets en una safata de forn i tira un raig d'oli. Si es vol es pot tirar formatge ratllat a sobre dels filets.
Deix al forn durant 15 minuts.

Mentres els filets es fan al forn, pica la ceba, la carbassa i la patata. Dora la ceba en una cassola amb una mica d'oli. Quan comenci ha agafar color afegeix la patata i la carbassa. Cobreix amb una mica d'aigua, tira sal al gust i deix cuinar durant 15 minuts. Retira l'excés de caldo i tritura.

Pots servir el puré al fons del plat i a sobre posa els rotllets (traient l'escuradents).




Fins a la pròxima!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada