dilluns, 30 de gener del 2012

Verdures

M'agradaria compartir amb vosaltres aquesta taula que he trobat sobre la cocció d'hortalisses fresques, que són un producte totalment diferent de les congelades.

És bo saber que les hortalisses que neixen sota terra (porro, nap, pastanaga, remolatxa, rave, patata,..) s'han de coure tapades mentre que les que creixen sobre la terra (tomaca, enciam, col, carxofes, albergínia,..) s'han de coure sense tapar.

Espero que us sigui d'utilitat.


500 gr.                    Al forn               Fregit             Bullit         
Alberginies                40'                      40'                  30'
Bajoques                   60'                      50'                  35'
Bolets                       25'                      25'                  15'
Carabasses                30'                      25'                  15'
Carabassons              30'                      25'                  25'
Carxofes                    30'                      30'                  45'
Cebes                       40'                      35'                  40'
Coliflor                      20'                      20'                  10'
Cols                          50'                      45'                  45'
Cols de brussel·les      30'                      25'                  15
Enciam                      1h 20'                 60'                   45'
Espàrrecs                   25'                     20'                   30'
Espinacs                    35'                      25'                   15'
Mongetes                   10' (ja bullits)      10' (ja bullits)    10'
Naps                          1h 30'                1h 20'               65'
Pastanagues               1h 30'                 1h 20'               65'
Patates                      40'                     20'                    20'
Pèsols                        35'                     30'                   25'
Porros                        50'                     45'                   45'
Tomàquets                  30'                    15'                   15'





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada