Tot té un principi
Si ets dels que mai perdona un àpat i tot i estar tip no et pots resistir a menjar una mica d'aquell plat del teu davant segur que et sents identificat en aquest blog.
No sóc cuinera ni cap experta. Fa relativament poc que he descobert aquesta passió i només pretenc compartir la meva afició per la cuina i la reposteria.
Voldria començar doncs recomenant-vos dos llibres que m'han regalat aquestes festes:
El primer és diu Macarons (els famosos pastissets francesos) de l'autor José Maréchal, però no és simplement un llibre on us ensenya a fer aquest deliciós postre i els seus farcits sinó que et va explicant pas per pas els secrets i trucs dels ingredients bàsics de tots els postres, com ara els ous, els tipus de sucre, els colorants alimenticis, com utilitzar la mànega i les boquilles, els utensilis que necessites, com personalitzar les postres i tots els altres aliments que et pots imaginar. És un llibre petitonet i fàcil de llegir. A més a més les imatges són una passada. Aqui us deixo l'enllaç de l'editorial:
http://www.cuteediciones.com.ar/flip_macarons/macarons.php
http://www.cuteediciones.com.ar/flip_macarons/macarons.php
El segon llibre és imprescindible si t'apasiona el món de la xocolata, i per això es titula El libro de oro del chocolate de l'editorial Bon Vivant. És un llibre de quasi 1000 pàgines amb més de 300 receptes, tan tradicionals com innovadores per a fer a casa receptes varies amb la millor xocolata, com ara galetes, brownies, muffins, i pastes salades. A més a més, inclou una llista de receptes bàsiques per a fer qualsevol plat. La seva presentació no deixa a ningú indiferent. Us adjunto l'enllaç per si teniu curiositat:
http://www.robinbook.com/libro/detalle/id/1654

Espero que siguin del vostre agrat.
http://www.robinbook.com/libro/detalle/id/1654
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada